Băcănia Două Surori a pornit din pasiunea Laurei Buţincu şi Geaninei Dumitrescu (cele două surori) pentru alimentele tradiţionale naturale, realizate din inegrediente de bună calitate, de producători locali mici. Angajamentul Două Surori a fost încă de la început promovarea produselor tradiţionale de calitate şi susţinerea micilor producători.
Cele două surori au o mică livadă cu meri, gutui şi nuci, o plantaţie de zmeură şi mentă, care dau cele mai gustoase dulceţuri şi siropuri.
Producţia Două Surori mai cuprinde zacuscă de vinete din legume cultivate la ţară şi lăsate să se dezvolte organic, în ritmul lor, fără stimuli chimici sau artificiali şi coapte apoi la foc de lemne, după reţeta tradiţională. Rezultatul este o zacuscă delicioasă şi sănătoasă, ce aminteşte de gusturile de altădată.
Nu în ultimul rând, gogoşarii în oţet de la Două Surori sunt la mare căutare, completând orice masă festivă sau pur şi simplu aducând savoare unei mese copioase cu carne şi preparate tradiţionale.