Crenvurştii naturali de la Albota sunt preparaţi, cu iscusinţă, numai din carne de vită de Angus. Cuvântul “Angus” a ajuns sinonim cu o carne de calitate, preţuită şi apreciată pentru valoarea pe care o adaugă oricărui mezel sau produs din carne.
Carnea Angus provine de la o specie aparte de vită, Aberdeen Angus. Această specie este renumită pentru forţă şi vigoare; sunt animale puternice şi musculoase, capabile să facă faţă iernilor geroase din ţinuturile muntoase ale Scoţiei. O altă trăsătură interesantă a acestor animale este lipsa coarnelor, fapt pentru care sunt deseori supranumite “doddies”, nume provenind de la cuvântul englezesc “dodded”, desemnând bovine fără coarne.
Crenvurştii din vită Angus de la Albota sunt fragezi şi gustoşi, oferind garanţia calităţii şi a unui gust deosebit, de care se vor bucura atât cei mici, cât şi cei mari. Mai ales copiii vor aprecia gustul unic al unor crenvurşti bine preparaţi, serviţi cu pâine şi muştar.
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.