Mezeluri naturale din carne de curcan - un deliciu plin de savoare

Mezeluri naturale din carne de curcan - un deliciu plin de savoare
Carnea de curcan este sănatoasă, săracă în calorii, dar bogată în nutrienţi şi vitamine. Foarte multe familii preferă să înlocuiască carnea roşie cu pieptul de curcan sau cu alte preparate naturale din curcan.

Curcanul este indicat în foarte multe diete şi pentru foarte multe tipuri de boli, fiind perfect pentru dieta copiilor. Consumul de carne slabă de curcan, fără piele, neprăjită, gătită la cuptor are o cantitate de grăsimi saturate foarte mică şi un conţinut de colesterol mic.

100 de grame de piept de curcan la cuptor însumează 189 de calorii.

Recomandăm carnea de curcan crescut fără antibiotice, în mod cât mai natural! Din fericire, în ţara noastră găsim astfel de carne de curcan, aşa că ne putem bucura de preparate de calitate.

Băcănia Două Surori vă pune la dispoziţie mai multe preparate din carne de curcan. Mezelurile sunt făcute în ţara noastră, au ingrediente naturale şi un gust deosebit.

Casa Fabian oferă produse din carne de curcan de cea mai buna calitate. Pieptul de curcan afumat conţine în afară de carne doar sare neiodata şi condimente – usturoi, boia dulce, coriandru şi piper. Un alt produs din carne de curcan pe care îl găsiţi pe site-ul nostru este rulada de curcan ce conţine pulpă de curcan, piept de curcan şi condimente. Casa Fabian produce şi cârnaţi de curcan din ingrediente excepţionale, cârnaţi naturali cu pulpă şi piept de curcan, condimente şi membrana comestibilă. Un alt produs vedetă din băcănia noastră îl reprezintă crenvurştii naturali din carne de curcan, făcuţi tot din piept de curcan, condimente şi membrană comestibilă.

Băcănia Doua Surori promovează produsele naturale româneşti şi mâncarea sănătoasă, naturală, fără E uri, fără conservanţi, coloranţi sau ingrediente „de umplutură”. Am ales cu grija producătorul de mezeluri din carne de curcan şi vă recomandăm cu drag să încercaţi produsele de pe site-ul nostru.

Suport clienti Luni - Vineri : 10-17

0770663983 office@douasurori.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!