Haideți să vedem cum ar arăta un meniu de post cu produsele din băcănia noastră. Am creat un meniu cu trei mese principale și o gustăre, pentru exemplificare. Fiecare știe cât îi e porția și cum e mai bine să mănânce, noi doar oferim câteva idei.
Mic dejun de post
Puteți începe dimineața cu un mic dejun rapid si dulce, sandvișuri cu paine albă cu maia și dulceață de cireșe amare de la Două Surori. Și ca să nu fie doar dulce, adaugați și un sandviș cu zacuscă de ghebe Două Surori, care să țină de foame până mai târziu. De băut, recomandăm sucul din portocale de la Profructta și o cafea Crema de la firma Imping.
Prânz de post
O rețetă ușor de preparat pentru prânz este cea de paste spirale integrale Bio de la Rapunzel împreună cu un sos facut din sucul de roșii natural de la Două Surori și măsline Kalamata grecești de la firma Atlas Foods.Gustare de post
Câteva trufe vegane de la Ambrozia, o gustare de post pentru cei care preferă dulcele și mai ales ciocolată, însă fără zahăr adăugat.Cina de post
Seara merge bine un ghiveci de legume de la Bucătăria Brâncovenească, un regal de legume pentru o digestie ușoară alături de pâine albă cu maia.Produsele de post pot fi comandate de pe site-ul Bacaniei Două Surori. De asemenea, se găsesc și în magazinul fizic, aflat pe Șoseaua Iancului nr. 60. Oricând aveți drum prin sectorul 2, vă așteptăm, cu drag, la băcănia noastră, cu produse naturale, tradiționale!