Este o cafea din boabe cultivate în Guatemala, Mexic, Brazilia, Costa Rica, India cu o aromă intensă, gust plin și plăcut. Încântă prin mirosurile fine degajate la râșnirea ei, iar boabele de cafea din culturile înalte asigură constituția cremoasă.Prăjirea delicată, în regim mediu, conduce către un gust natural, cu accente artizanale, ce se dezvăluie sub o cremă rotundă și expresivă.
Caracteristici:
Cafea boabe
Culeasa manual
Arabica & robusta
Prăjire medie
Gustul plăcut, natural cu note pregnante și digestive o recomandă pentru espressor automat, espressor profesional.
Descriere
Ideal pentru a fi savurată se recomandă a se consuma fără zahăr adăugat sub forma unui espresso de 30ml.Potrivește prepararea pe gustul propriu prin ajustarea volumului de apă (pentru cafea lungă – max. 110ml), a temperaturii (temperatura înaltă) și a gradului de macinare (fin /extrafin), astfel încât să poti savura o cafea espresso bună.